Nyheter

Se på Deg

By 22. februar 2021februar 25th, 2021No Comments

Et familieshow, som passer til både barna og foreldrene!

1.juli-4 juli blir det underholdning i den hyggelige bakgården på Miljøgården i Kragerø.

Ta dere tid til en hyggestund for hele familien, vi har enkel servering av mat og drikke under showet. Barna får en pizza slice inkl. i billetten. Bestill billetter HER

 

Beskrivelse:

I Thoris Supergutt sitt nye show ”Se på deg” inviterer han barna og hele familien til å bli med i leken. Gjennom sang, dans, morsomme stunts og historie ønsker han at hver en gjest skal bli gladere og få nye positive opplevelser.

”Se på deg” inneholder nye sanger og sketsjer. Tull og tøys er som alltid viktige faktorer i Thoris sine show.

Samtidig minner han oss om de ekte og nære tingene. At vi skal ta godt vare på hverandre og gjøre gode gjerninger.

Å være et godt medmenneske og en god venn, kan utgjøre en stor forskjell for mange, mener Thoris Supergutt.

Thoris vil at venner og publikum skal bli gladere av showet sitt, og som han selv sier: ”Glade mennesker gjør glade ting, både for andre og mot seg selv”.

 

Hvem er Thoris Supergutt:

Thoris Supergutt har underholdt siden 2006, og har opptrådt for over 350 000 barn og voksne.  Thoris Supergutt har bl.a. hatt show og ledet VG Sommershow (2012) og P4 Sommershow (2011), samt MomarkenFestivalen (2013), og Sarpsborgfestivalen (2015 og 2016). Han har hatt show i Kristiandsand Dyrepark (2008, 2009, 2011), Bø Sommarland (2006 og 2007), Hunderfosen Familiepark (2015). På Color Fantasy/Magic har han vært med på Romjulsmoro fra 2011-2015. Dessuten var han med på ByLarm (2010). I perioden 2017 til 2020 har Thoris vært på flere besøk til fantastiske Hotell Alexandra i Loen, han har underholdt på Artic  Race i Vadsø og han har hatt show på flere store musikkfestivaler som Granittrock, Rjukan Rockefestival og Raumarock m.m. Thoris Supergutt har gitt ut flere CD’er med sine egne låter, noe som bla førte til plateutgivelsen ”Vil bli stor” på Universal Music.

Hvem er Thor Erling?

Thor Erling Gulbrandsen – skuespiller, idé, tekster og melodier til Thoris Supergutt show.

Thor-Erling har bakgrunn fra NRK, der han var med på produksjoner som bla Borettslaget, Åpen Post og Fritt Fram.

Thor Erling har sammen med Asgeir Borgemoen (programleder «Fritt Fram» Nrk Barne-Tv) utviklet og hatt stor suksess som skuespiller i ”Asgeir og Thor-Gærning-show”. Dette er en familieforestilling spilt over 1000 ganger  mellom 1999 og 2015, og for godt over 1 million publikummere.

Thor Erling er mannen bak figuren Thoris Supergutt. Han har utviklet, skrevet tekster og laget sangene til denne populære figuren, som reiser rundt i hele landet og lager show  og konserter for både store og små. Universal Music Norge As ga ut cd med Thoris Supergutt sommeren 2011.

Thor Erling har skrevet og opptrådt i flere sommerrevyer og teaterforestillinger for både voksne og barn. Han har bl.a. medvirket i kabaretgruppen ”Behind The Mask” og i teateroppsetningen av «Jungelboken». Thor Erling har ledet VG Sommerturne og Det Norske Blåseensamble Julekonserter.

Gå til bestilling av Billetter