Nyheter

Konsert med Martinius Solum

By 19. mars 2021No Comments

Lørdag 31. juli kommer Martinius Solum med band til Miljøgården! Den fremadstormende artisten fra Sannidal, som utmerket seg med sin energi og sitt musikalske talent i The Voice, gleder seg til å opptre på sitt eget hjemsted.

Bestillbilletter HER!

Martinius Solum begynner å få et navn innenfor den norske musikk bransjen. Med sitt fokus på meldiøse låter, autentisitet og virtuositet, tar han deg med inn i et unikt musikalsk landskap som han har utformet over mange års dedikert arbeid som musiker og artist.

Som den energiske og samtidig dyptfølende artisten han er, byr Martinius på unike konsertopplevelser du vil huske i lang tid fremover. Sammen med sitt fantastiske band av gode venner, fremfører de hver konsert med lidenskap og engasjement, trekker deg inn i sin verden og tar deg med på en uforglemmelig musikalsk reise.

Martinius Solum begynner å gjøre seg bemerket blant norske artister, i tillegg til en uforglemmelig opptreden i The Voice på TV2, har han blitt listet på P3´s urørt.

Han  jobber i dag aktivt med å lage og skrive ny musikk som snart vil få se dagens lys.

Bestill billetter nå